Taxa plătită la înregistrare se restituite doar în cazul anulării evenimentului.

Te rugăm să-ți evaluezi bine toate situațiile personale care pot apărea până la eveniment, înainte de a te înscrie și face plata taxei de înregistrare, întrucât datorită costurilor imediate suportate de organizator pentru fiecare înscriere în parte și dispozițiilor OUG nr. 34/2014 incidente, taxele de înscriere nu se restituie, nu se schimbă și nu sunt transferabile.

Astfel, sunt exceptate de la dreptul de retragere în contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale: a) contractele de prestări de servicii, după prestarea serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își va pierde dreptul la retragere după executarea completă a contractului de către profesionist și b) contractele de prestări servicii privind activitățile de agrement, în cazul în care contractul prevede o perioadă de executare specifică. Or, în acest context, taxa ta de înscriere acoperă serviciile organizatorilor de a efectua și pregăti înscrierea ta la acest eveniment de agrement și recreere.

Nota: pentru cei care nu mai pot participa la Eveniment, kiturile de alergare pot fi ridicate personal pe tot parcursul desfășurării Evenimentului de la cortul organizatorilor sau după Eveniment, trimise prin curier cu plata transportului de către participant.

Nevoie de ajutor?

Contactați-ne la adresa de e-mail contact@alergareadesambata.ro pentru întrebări legate de rambursări și returnări.

Informații

Suport